Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo opravljanja storitev!

Dolgoletne izkušnje, nadgrajevanje in uvajanje novih znanj in tehnik v naše delo, nam omogočajo opravljanja visokokakovostnih storitev. Pri svojem delu smo natančni, vztrajni, hitri in prilagodljivi. Prisluhnemo vsakemu kupcu in poskušamo najti najprimernejšo rešitev zanj. V Sloveniji nam zaupajo tako ugledna podjetja kot tudi mali končni uporabniki. Pri svojem delu se povezujemo in sodelujemo z uspešnimi podjetji doma in v tujini.

Poslanstvo

Nuditi visokokakovostne storitve, zadovoljiti najbolj zahtevne želje naših strank in poskrbeti za njihovo varnost.

Vizija

Vrhunski ponudnik storitev na področju varnosti potrošnikov. Kupcem želimo zagotoviti dolgoročno zadovoljstvo in podporo z našimi proizvodi in storitvami.

Zgodovina na kratko

Ustanovitelj in lastnik podjetja je Slavko Setničar. Svoje znanje in izkušnje je začel pridobivati že pred več kot 40 leti, natančneje leta 1973. Leta 1995 pa je ustanovil svoje podjetje, sprva oblikovano kot s.p., ter odprl svojo prvo poslovalnico v Novem mestu. Kasneje je ustanovil še 4 poslovne enote, v Ljubljani, ter v svojo ponudbo dodal poleg servisnih storitev tudi veleprodajo surovin za ključarje. Danes je podjetje organizirano kot d.o.o., ima 5 maloprodajnih enot in 1 veleprodajno enoto. Skupaj je v podjetju trenutno zaposlenih 15 ljudi.

 

skupinska s

O PODJETJU

Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo!

Imamo bogate izkušnje za kakovostno opravljanje naših storitev. Povezujemo se in sodelujemo z priznanimi in uspešnimi podjetji doma in v tujini. Odlikuje nas natančnost, hitrost in prilagodljivost kupcem.

Naše poslanstvo je nuditi visokokakovostne storitve, zadovoljiti najbolj zahtevne želje naših strank in poskrbeti za njihovo varnost.

Naša vizija: Vrhunski ponudnik storitev na področju varnosti potrošnikov. Kupcem želimo zagotoviti dolgoročno zadovoljstvo in podporo z našimi proizvodi in storitvami.

DEJAVNOSTI

POPRAVILO ČEVLJEV

IZDELAVA KLJUČEV

MONTAŽA NA TERENU

BRUŠENJE REZIL

MENJAVA BATERIJ

MENJAVA PAŠČKOV NA URAH

GRAVIRANJE

FOTOKOPIRANJE

INTERVENCIJE

PRODAJNI PROGRAM

SISTEMI ZAKLEPANJA

KLJUKE

KLJUČAVNICE

OBEŠANKE

ZAPIRALA

DALJINCI

VIDEONADZOR

ALARMNI SISTEMI

KONTROLA PRISTOPA

OBESKI

STROJI ZA IZDELAVO KLJUČEV

STROJI ZA BRUŠENJE REZIL

© 2015 SETNIČAR d.o.o. | Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si